Heb jij een eigen horecagelegenheid? En wil je jouw klanten dé ultieme sfeerbeleving laten ervaren wanneer ze bij jou binnenkomen? Wil jij je met jouw horecazaak onderscheiden van de rest? Investeer dan in details die het verschil maken. Laat bijvoorbeeld het glaswerk en/of servies bedrukken. Je straalt hiermee professionaliteit uit. Bovendien zal je hiermee een glimlach op het gezicht van jouw klanten toveren.

Bedrukte bierglazen maken het bier specialer

Wanneer men een biertje op het terras drinkt, smaakt deze vaak beter dan het bier thuis. Maar hoe komt dit toch? Uiteraard is de kwaliteit van het bier dat je schenkt belangrijk. Maar het zijn uiteindelijk meerdere factoren die bijdragen aan een optimale smaaksensatie. Het gaat hierbij niet alleen maar om de daadwerkelijke smaak van het bier. Ook de entourage van de omgeving draagt bij aan de smaakbeleving. En zelfs het glaswerk waarin het bier wordt geschonken is belangrijk. Wil jij er als horecaondernemer voor zorgen dat de klanten bij jou het lekkerste bier drinken? Wil je de smaakbeleving zo goed als mogelijk optimaliseren? Laat dan ook jouw bierglazen bedrukken. Bedrukte bierglazen dragen dankzij de professionele uitstraling bij aan de smaakbeleving. 

Koffie serveren in een uniek kopje

Niet alleen bij het drinken van bier zijn verschillende factoren van invloed op de smaakbeleving. Ook als men koffie drinkt, zijn er diverse aspecten die bijdragen aan de smaakbeleving. Kop en schotels bedrukken kan dan ook een waardevolle zet zijn. Je zorgt hiermee wederom voor een professionele uitstraling. En deze professionele entourage draagt bij aan de smaakbeleving die de klanten ervaren. Bedrukt servies is overigens niet enkel in de horeca waardevol. Ook in andere sectoren kan bedrukt servies en/of bedrukt glaswerk uitkomst bieden. Ontvang jij als ondernemer zijnde bijvoorbeeld regelmatig klanten en belangrijke zakenrelaties op kantoor? Dan zullen bedrukte koffiekopjes eveneens zorgen voor een positieve professionele uitstraling. 

Kwaliteit van het glaswerk en het servies

In verschillende situaties kan het dus interessant zijn om servies en/of glaswerk te laten bedrukken. Maar wat kun je precies verwachten van de bedrukte producten? Hoe goed is de kwaliteit? Je wilt immers niet dat jouw bedrukking na één wasbeurt alweer vervaagd- of zelfs verdwenen is. Gelukkig hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Er wordt bij de bedrukking gebruikgemaakt van de beste materialen en de meest innovatieve technieken. De kwaliteit van de bedrukking is hierdoor goed. Bovendien is het glaswerk en het servies in de basis ook al van hoogwaardige kwaliteit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van jouw product(en). Jouw bedrukte glaswerk en/of servies is krasbestendig en gaat langdurig mee.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen