Dat je je personeel moet betalen, dat spreekt voor zich. Maar het is, momenteel, al duur genoeg om een eigen bedrijf te hebben. Als je dan iets kunt besparen op die personeelskosten is dat zeer welkom. Je hoeft daarvoor geen loonsverlaging op te leggen of mensen te ontslaan. Nee, het is een kwestie van een goede planning. Zorgen dat er niet teveel mensen zijn om jouw klanten van dienst te kunnen zijn, maar ook dat er niet te weinig mensen zijn. Natuurlijk zakken met een flinke onderbezetting jouw personeelskosten, maar dat is geen werkbare situatie!

Gebruik de software van Nostradamus voor je planning

Stel. Je hebt een horecabedrijf. En nu de zomer wat op z’n eind loopt en de drukte op het terras flink afneemt, kun je best met wat minder mensen per dienst toe. Er zal, zo na de zomer, altijd een natuurlijk verloop zijn onder je personeel. Mensen gaan weer naar school of fulltime studeren en moeten, helaas, hun baan opgeven. Maar dan blijven er ook nog mensen over die wel graag hun uren willen maken. Door de Nostradamus software te gebruiken voor de personeelsplanning, maak je het jezelf een stuk gemakkelijker!

Nostradamus heeft de app die echt handig werkt!

Je kunt in de app van Nostradamus namelijk alles regelen op het gebied van personeel. Je kunt er in aangeven hoeveel mensen je op een bepaald moment nodig hebt, maar ook wanneer mensen niet beschikbaar zijn. Je kunt er direct een urenregistratie en de salarisadministratie aanhangen en zo nog maar weinig werk hebben aan het plannen, rekenen en uitkeren van salarissen. Je mensen zullen er ook blij mee zijn. Zij kunnen in één oogopslag zien of hun dienst er goed in staat en voor welke diensten ze zijn ingepland de komende periode. Is er een uitvaller, door ziekte of vakantie, dan hoef je niet alle medewerkers te bellen om te vragen of zij tijd hebben om wat uren te komen maken. Je regelt dat gemakkelijk in de app!

De uitleg krijg je van de mensen van Nostradamus

Het kan even wennen zijn om met deze app te gaan werken. Je bent misschien al jarenlang gewend om één avond per week bellend, append en mailend door te brengen om het rooster voor de komende week rond te krijgen. De app van Nostradamus kan, door Nostradamus ICT, zo ingericht worden dat deze perfect aansluit op de behoeftes van jouw bedrijf. De uitleg over de app, die maar kort hoeft te duren, krijg je van de mensen van Nostradamus. Zij staan ook voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen